Monday, December 5, 2011

Perkahwinan Liana dan Mohd Hanif


3 Disember 2011. Bersama-sama keluarga pergi untuk menghadiri perkahwinan anak kepada Puan Hajjah Fadzilah (Open) bersama Haji Marhalim di Dewan Komplek Mutiara Johor Land, Bandar Dato' Onn, Johor Bahru. Ikut bersama kami ialah Puan Rozie Anis . Saya pick-up Puan Rozie di rumah nya di Cheras Perdana. Lebih kurang 3 jam setengah kami tiba di destinasi yang dituju.


Bertemu sahabat lama, Encik Hairudin di hadapan pejabat Johor Land. Beliau bersama isteri serta anak telah selesai menjamu selera dan ingin berangkat pulang ke Kluang.


Kami terus ke Dewan dan disambut oleh pihak tuan rumah. Jamuan yang disediakan secara buffer. Selepas mengambil makanan, kami duduk semeja disudut bahagian belakang dewan.


Di majlis ini dapat bertemu kawan-kawan sekolah STK, Yazid, Sirli, Jamal, Jamaluddin, Ruzila, Hamimah, Fauziah, Zaleha, Norliza dan Cikgu Syed Hassan.

Lebih kurang Jam 4 petang, kami berangkat pulang.Tahniah Open kerana menerima menantu dan kepada anak beliau, saya sekeluarga mengucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga berbahagia hingga akhir hayat.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...